- Editura RAO - https://www.raobooks.com -

„Cartea oglinzilor” cucerește Brazilia

Cartea Oglinzilor de Eugen Ovidiu Chirovici

A cucerit și Brazilia!

Jocul minții tale te poate surprinde chiar și pe tine

Thrillerul lui Eugen Ovidiu Chirovici, autorul român care a cucerit piața editorială internațională, a devenit bestseller și în Brazilia, la secțiunea Thriller&Mystery.

Volumul este bestseller și în Olanda și Italia. Cartea Oglinzilor a intrat în topul național de bestselleruri din Olanda direct pe locul 1 la categoria Crime&Thriller și pe locul 9 la general.

În Germania a înregistrat un record absolut în acest an pe piața editorială locală, fiind vândută în 20 000 de exemplare într-o singură zi.

Un manuscris misterios, o crimă povestită în detaliu, un agent literar hotărât să afle adevărul și farsele pe care ni le joacă deseori mintea, toate acestea în thrillerul care a făcut furori în toată lumea.

Volumul scriitorului român a depășit chiar și așteptările autorului, atunci când s-a vândut în 38 de țări din toată lumea, premieră pentru o carte românească.

Cel mai îndrăzneț vis al meu era semnarea unui contract rezonabil cu o editură britanică semnificativă, iar apoi, în cazul în care cartea ar fi avut succes, ar fi urmat să fie vândută și în alte țări/tradusă în alte limbi. În schimb, în aproximativ o lună de zile, m-am trezit semnând contracte cu edituri de primă mărime din 38 de țări. A fost șocant, cred că mi-au trebuit vreo câteva luni ca să-mi dau bine seama ce se întâmplă. Eugen Ovidiu Chirovici Inteligent și sofisticat.

O crimă povestită așa cum Picasso picta tablouri. Lee Child