- Editura RAO - https://www.raobooks.com -

Lansare Perechea dragoste, perechea moarte, Flaviu George Predescu – sâmbătă, 2 iunie, 16.00

Sâmbătă, 2 iunie, ora 16.00, la standul Editurii RAO din cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest, va avea loc lansarea volumului Perechea dragoste, perechea moarte, semnat de  Flaviu George Predescu. La evenimentul urmat de o sesiune de autografe, vor lua cuvântul: Loreta Popa, scriitoare, Maria Gheorghiu, cantautor, Dorin Uritescu, lingvist, scriitor.

În 30 octombrie 2015, un incendiu a mistuit un club de noapte din Bucureşti. Urmare a acestei tragedii, vieţile a 64 de tineri s-au încheiat în mod dramatic. Printre cei morţi s-a aflat şi Valentina, o tânără în vârstă de 28 de ani. Ea era perechea lui Răzvan, un băiat care a reuşit să supravieţuiască incendiului. Suferinţa iubitului ei a fost atât de mare, încât, la sfârşitul lui iulie 2017, acesta s-a sinucis. Deşi inspirată de tragedia care s-a petrecut la Colectiv şi din alte fapte reale, scrierea şi-a desfăşurat independent firul imaginarului. Autorul

Flaviu George Predescu, poet și eseist, membru al Uniunii Scriitorilor, filiala Alba- Hunedoara, are studii de psihologie, drept și științe sociale. A debutat în 2005 cu volumul de versuri Răsfoindu-mi adolescența.

Premii: în 2012 a câștigat premiile revistelor „Acasă” și „Discobolul”, pentru poezie; Premiul pentru poezie al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Alba-Hunedoara, 2013; Premiul Uniunii Scriitorilor, Filiala Alba-Hunedoara, pentru volumul de poezii Secretul secretelor; 2014.

Alte titluri publicate la Editura RAO: Softul GE, 2016