- Editura RAO - https://www.raobooks.com -

Romanul Micuța toboșăreasă (John Le Carré) va fi ecranizat, cu Alexander Skarsgård în rol principal

BBC anunță realizarea unei miniserii în patru părți, bazate pe cartea lui John Le Carré, Micuța toboșăreasă, potrivit unui comunicat recent difuzat de website-ul www.variety.com.

Serialul va fi produs de AMC, BBC One și the Ink Factory. Romanul a mai fost ecranizat în 1984, cu Diane Keaton în rolul principal. Alexander Skarsgård, care îl va interpreta pe Becker, un ofițer israelian, este cunoscut pentru rolurile sale din True Blood și Zoolander. Recent, actorul suedez a câștigat un premiu Emmy pentru rolul din serialul Marile minciuni nevinovate. Park Chan-wook, care a semnat scenariul și regia pentru Slujnica, va regiza miniseria, făcându-și astfel debutul în televiziune. Serialul este programat pentru filmări în 2018 și va fi distribuit de Endeavor Content/IMG.

Charlie, o tânără actriţă frumoasă şi talentată, este atrasă în „teatrul realului” de un ofiţer de informaţii israelian. Forţată să joace cel mai important rol al vieţii ei, Charlie este implicată într-o capcană  înşelătoare şi delicată ce are ca scop prinderea unui terrorist palestinian care le tot scapă printre degete.

Thrillerele lui John Le Carré apărute la Editura RAO au fost ecranizate, beneficiind de distribuții de excepție. Iată câteva dintre acestea :

Cel mai vânat om din lume, 2014, cu Philip Seymour Hoffman

Oamenii lui Smiley, 2011, cu Gary Oldman și Colin Firth

Omul nostru din Panama, 2001, cu Pierce Brosnan și Jamie Lee Curtis

Casa Rusia, 1990, cu Sean Connery și Michelle Pfeiffer