Evenimente / Știri

#365decarti – 100 de proiecte de grădină de neratat

Trebuie să recunosc că nu sunt cea mai ideală gospodină, dar această enciclopedie marca Larousse m-a făcut extrem de curioasă despre tot ce înseamnă grădinărit, sădire de plante, recipiente și perioade prolifice pentru amenajarea unei terase sau grădinițe. Concepută în stilul inconfundabil al casei editoriale Larousse, enciclopedia răspunde cu succes sarcinii puse: 100 de proiecte pe care să le încerci în grădina ta. Multe soiuri de plante de care nici nu am auzit, o filosofie întreagă despre amenajarea unor terase, despre procesul de plantare și despre compoziții vegetale impecabile – iată doar câteva dintre secretele ascunse în coperțile acestei ediții.

Enciclopedia „100 de proiecte de grădină de neratat” este una dintre puținele cărți de valoare pe care i le poți face cadou mamei și fii sigur că va avea o activitate prodigioasă în aer liber. O lectură ideală pentru fiecare gospodină care adoră să facă bricolaj și să petreacă serile lungi de vară în inima naturii. Amplă, informativă și interesantă, cartea e de inclus pe lista must-read-urilor în orice gospodărie.

Recenzie realizată de Corina Moisei – https://booknation.ro/

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele