Evenimente / Știri

#365decarti – 200 de alimente care ne vor binele

Natura ne-a fost dintotdeauna cel mai de nădejde aliat. Alergăm să terminăm sarcini de serviciu înainte de expirarea deadline-urilor, găsim întotdeauna timp pentru altceva, dar nu pentru sănătatea noastră. Mâncăm pe fugă, de obicei făcând alegeri nu prea inspirate, și asta se resimte din ce în ce mai mult. Fie că vorbim de starea de spirit, sănătate sau longevitate, în natură vom găsi mereu răspunsurile potrivite. Și de unde să începem dacă nu din farfurie? Dacă vrei să fii sănătos, informează-te! Știați că broccoli conține de două ori mai multă vitamina C decât portocala? 

200 de alimente care ne vor binele este cartea de lăsat pe noptieră sau pe măsuța de cafea. Este numai bună  de răsfoit de către cei care vă trec pragul, mai ales dacă le și pregătiți ceva pe baza informațiilor pe care le veți găsi în carte. Nu veți găsi doar denumiri științifice, pe care oricum, fie vorba între noi, le uitați de-a doua zi. Informații despre modul de păstrare sau utilizare, imagini, sfaturi practice care pot deveni consilierii dvs. principali, date noi, actualizate, foarte ușor de reținut, beneficii nutriționale, avantaje pentru sănătate. Un cocktail de sănătate!

Cu un format atractiv și cu un conținut aerisit dar bogat, 200 de alimente care ne vor binele este cartea care nu ar trebui să lipsească din niciun cămin. Consumul frecvent de varză ajută memoria femeilor vârstnice! Sunt sigură că toți am întâlnit diverse articole în mediul online, fiecare doldora de informații noi. Informații pe care rar reușim să le reținem sau să le urmăm. Cartea aceasta face totul mult mai ușor. Are un glosar care ne ajută să ajungem direct la alimentul de care suntem interesați. Sinceră să fiu, eu am descoperit câteva alimente noi și sunt hotărâtă să le adaptez nevoilor mele și meniului din familia noastră. De la legume la carne, lactate sau grăsimi, 200 de alimente care ne vor binele este o enciclopedie pe care toți ar trebui să o parcurgem! Natura este super puterea noastră! Și, din  fericire, nu își epuizează niciodată resursele.

Recenzie realizată de Anca Rucăreanu – https://ancasicartile.ro/

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele