Evenimente / Știri

#365decarti – Băieţi isteţi, Michael Lewis

Băieţi isteţi este un volum alert, inedit în care se dezvăluie culisele funcționării sistemului de brokeraj financiar de pe Wall Street. Michael Lewis desfășoară o analiză amplă a fenomenului economic din spatele cifrelor cu care jonglează firmele mari implicate în comerțul cu acțiuni. Accentul de bază este centrat pe fenomenul de viteză, de interacțiune, de alertă. Câteva milisecunde în plus sau minus semnifică o mișcare de anvergură a întregii activități.

Limbajul cărții este dinamic, interactiv și poate satisface chiar și apetența celor mai capricioși cititori. În plus, trebuie să menționez formidabila evoluție a evenimentelor, care poate stimula curiozitatea cititorilor neinițiați în subiect. Chiar dacă vă e frică de cifre, Lewis este cel care vă deschide cortina spre una dintre dimensiunile cele mai luxoase și extravagante ale activității financiare mondiale: Wall – Street.

Recenzie realizată de Corina Moisei – https://booknation.ro/

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele