Evenimente / Știri

#365decarti – Descoperim 1000 de cuvinte

Iată una dintre cărțile pe care vreau să le împart cu copii mei în viitor. Colorată și plăcută senzorial, aceasta poate servi drept un ghid în lumea cuvintelor, lume pe care cei mici abia așteaptă să o descopere alături de părinți. Având un spectru larg de imagini cărora li se acordă câte un cuvânt, cartea reușește să îi lărgească celui mic orizontul percepției și să ne arate nouă, celor mari, cât de importante sunt culorile pentru picii noștri.

Realizată în tradițiile originale ale enciclopediilor Larousse, volumul „Descoperim 1000 de cuvinte” este un soi de abecedar al înțeleselor și neînțeleselor, pe care un părinte îl poate explora alături de copilul său și îl poate transforma într-o mică aventură narativă.

Recenzie realizată de Corina Moisei – https://booknation.ro/

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele