Evenimente / Știri

#365decarti – Le francais avec Le Petit Prince

Le francais avec Le Petit Prince este o cărticică practică și interactivă, cu ajutorul căreia copiii pot învăța mai ușor limba franceză. Acest prim volum, L’Hiver, ne poartă prin magia iernii, cu ilustrații, cântecele și texte drăguțe și atractive.

Cel mai ușor mod de a învăța ceva, mai ales o limbă străină, este prin joc și joacă. Le francais avec Le Petit Prince conține un dictionar ilustrat cu lucruri reprezentative ale iernii, cântecele și poezioare, precum și câteva pagini cu activități, pentru ca cel mic să se familiarizeze mai bine cu limba franceză. Ilustrațiile frumoase și compania îndrăgitului personaj Micul print fac din această călătorie prin iarna limbii franceze una minunată.

Din seria Les Saisons fac parte patru cărți, L’Hiver fiind doar primul volum. Ce spuneți, învățăm franceza relaxați și prin joacă, împreună cu Micul Prinț?

 

Autoare: Catalina Coman, https://portiadecitit.ro/

 

 

 

 

 

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele