Evenimente / Știri

#365decarti – Plante de interior

Plante de interior – Enciclopedia Truffaut, Larousse – este o enciclopedie care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui iubitor de plante. Nu doar ne învață să alegem plantele potrivite pentru locuințele noastre. Ne explică pe înțelesul nostru cum să le cultivăm, să le întreținem și să le îngrijim. Dacă aveți multe plante acasă, cartea asta vă va face să vă doriți și mai multe. Nu mai pare atât de greu să avem grijă de florile acelea care ne păreau frumoase, dar prea pretențioase. Și orhideele mele ar putea spune asta, dacă ar putea vorbi. Internetul este la un click distanță, există deja o grămadă de grupuri special create pentru acest subiect. Dar dacă tu ai deveni expertul? Dacă tu ai avea mereu sfaturile potrivite și informațiile prețioase? Enciclopedia Plante de interior te poate ajuta. Cu imagini atractive, conținut îngrijit și o mulțime de sfaturi utile, enciclopedia te poate transforma dintr-un iubitor de plante în expert, cât ai zice „floare”.

Ghivece cu plante triste, neînflorite și apatice? Găsești în enciclopedie răspunsurile potrivite pentru tine. Denumiri științifice, folosirea corectă a îngrășămintelor, tehnici de udare, schimbarea ghivecelor sau cum se fac corect asocierile de plante. Toate sunt aici și te așteaptă să le descoperi! O plantă este ca un exercițiu de iubire și un test al răbdării. Nu este de ajuns să pui un altoi în ghiveci și gata, uzi când îți aduci aminte și ai scăpat. Plantele au nevoie de îngrijire, de pământ nou și de tăiere. Și pentru că le iubim și vrem să avem cât mai multe, învățăm să le înmulțim. Și tot aici vom găsi informații prețioase, atent explicate și exemplificate cu ajutorul imaginilor vii, frumos colorate.

Când e frig afară, mai ales că nu avem nici prea mult verde pe afară acum, ne uităm pe această enciclopedie. Căutăm plante pentru interior, ideale pentru casa noastră, și ne imaginăm cum ar arăta toate la noi acasă. Cu flori deosebite, cu forme ciudate sau cu țepi, plantele sunt ca un elixir pentru sufletul nostru. Avem nevoie de soare, de verde, de culoare, de muzică. Și deja simțim că avem alt tonus.  Informațiile sunt ușor de găsit pentru că există un glossar la sfârșit. Și avem și un calendar al plantelor de interior. Ne sunt oferite sfaturi și informații pentru fiecare lună din an. Totul ne este explicat pe înțelesul nostru, nimic nu pare sofisticat. Tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți plantele și să începeți să vă bucurați de ele! Dacă sunteți iubitori de plante, nu ezitați din a vă achiziționa această enciclopedie. Plantele voastre vă vor mulțumi! Și dacă nu ați avut curaj să aduceți plante acasă, sunt sigură că veți găsi aici plantele ideale pentru căminul vostru. 

Enciclopedia Plante de interior – expert cât ai zice „floare”. Plantele voastre vă vor mulțumi!

Recenzie realizată de Anca Rucăreanu – https://ancasicartile.ro/

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele