Evenimente / Știri

#365decarti – Trandafirul alb, Amy Ewing

Dupa finalul exploziv al primului volum, Violet trebuie sa scape de cei din Bijuterie care sunt pe urmele ei. Alegand sa o salveze pe Raven, cea mai buna prietena a sa, ramane blocata in castel. Insa cu ajutorul lui Garnet reuseste sa iasa, dar si sa-l elibereze pe Ash, acesta fiind tinut prizonier. Lucien a promis sa o salveze deoarece este speciala si detine un rol important. Care este acesta? Ce isi doreste de fapt Cheia neagra?

In acest volum, Trandafirul alb, primim raspunsuri la multe intrebari, actiunea se complica, iar lumea distopica devine mult mai complexa. Il intrece cu mult pe primul si sunt sigura ca al treilea o sa fie genial. 

Citeste continuarea pe: https://lumeaemiliei.ro/2019/08/03/trandafirul-alb-amy-ewing-recenzie/

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele