Evenimente / Știri

#365decarti – Viu sau mort, TOM CLANCY

Știți acel gen de carte pe care efectiv nu vrei să-l lași din mână? Tom Clancy nu doar a reușit să creeze o astfel de lectură, ci chiar să ne ofere o porție sănătoasă de adrenalină în formă pură. Un roman masiv care te ține în priză de la prima pagină, dar care mai are meritul de a confirma că literatura polițienească poate fi de înaltă calitate și de impact. Senzația mea ca și cititor este că Tom Clancy a vrut să ne demonstreze că puterea, banii și jocurile de culise sunt cele care dictează regulile realității.

„Viu sau mort” îl are în centrul acţiunii pe Jack Ryan Jr., fiul personajului Jack Ryan, devenit celebru în urma romanelor „Ursul şi dragonul“ şi „Ordine prezidenţiale“. Și de această dată, Tom Clancy ne oferă o experiență cititorească amplă, pe alocuri dificil de digerat, dar, cu siguranță, memorabilă.

Țin să te avertizez: Nu o vei putea lăsa din mâini de la început până la final, iar asta e partea cea mai tare a unei astfel de cărți. Fă-ți plinul cu cafea, dulciuri și un fundal liniștit, iar romanul „Viu sau mort” te va cuprinde într-o îmbrățișare extrem de strânsă, până la bun sfârșit.

Corina Moisei-Dabija, https://booknation.ro/

 

 

 

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele