Evenimente / Știri

Bine ați venit pe rao.ro. Noul site al editurii RAO!

Pentru o experiență cât mai plăcută, vă oferim un design nou și o platformă atractivă. Site-ul a fost regândit pentru o navigare mai ușoară, intuitivă. Veți putea descoperi rapid noutățile noastre sau volumele care vă interesează.

De asemenea, nu uitați că puteți opta pentru unul dintre cardurile Clubului RAO, beneficiind astfel de reduceri și prețuri speciale.

 

Vă mulțumim pentru vizită și vă așteptam ori de câte ori veți dori să vă delectați cu o carte bună.

Rao. O carte pentru fiecare.

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele