Evenimente / Știri

Încă o carte RAO a fost premiată!

Volumul Călătoresc singură, de Samuel Bjork, a fost premiat în Franța cu Le Prix des Nouvelles Voix du Polar Pocket 2016. Titlul se acordă pentru cel mai bun roman de debut din genul Thriller.

De asemenea, volumul a înregistrat multe alte recorduri de vânzări.  La doar 2 săptămâni de la publicarea în ediție de buzunar în Anglia, cartea s-a vândut în aproximativ 20.000.

O carte polițistă impresionantă, în care “combinaţia între vulnerabilitatea copiilor şi sângele rece al asasinului te împiedică să laşi cartea din mână.”

 

Reacțiile în presa internațională au fost pe măsura cărții.

“Bjørk construiește o intrigă exact ca și cum ar fi un puzzle tăios cu multe piese.” – Kirkus Reviews (US)

“O gură de aer proaspăt pe scena aglomerată de thrillere scandinave, acest volum va atrage cititorul de la primele pagini și îl va ține în suspans până la ultímele. Fanii lui Jo Nesbø vor fi captivați de personajele pline de defecte dar extrem de plăcute. “Library Journal (US)

“Intens, încântător dar și într-adevăr înfricoșător.“ Heat Magazine

 

Călătoresc singură, de Samuel Bjork a devenit bestseller internațional și a fost vândut în 31 de țări.

Bestseller nr. 1 Der Spiegel’s

Bestseller nr. 3 Sunday Times

Bestseller în Olanda

Nominalizat de două ori în Norvegia la Booksellers’ Award

Câștigător al premiului Dutch Hebban Award 2016

Bestseller în Anglia

Bestseller în Germania

Bestseller în Franța

Bestseller in Spania

Bestseller în Italia

Bestseller în Suedia

Bestseller în Cehia

Bestseller în Finlanda

Bestseller în Norvegia

Bestseller în Polonia

Bestseller în Grecia

Bestseller în Slovacia

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

miercuri,
26 octombrie, 2022

JOHN BOYNE lanseaza Ruinele timpului (continuare a bestsellerului Baiatul cu pijamale in dungi).Festivalul FILIT 2022 de la Iasi

Vineri, 21.10.2022, apreciatul autor JOHN BOYNE a participat la festivalul FILIT de la Iasi. Numerosi cititori au fost prezenti in sala Teatrului National pentru a-l asculta pe autorul cartii Baiatul cu pijamale in dungi si pentru a lua autografe. Cu aceasta ocazie, a fost lansata si continuarea romanului vandut in peste 11 milioane de exemplare. […]

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

Citește toate articolele