Evenimente / Știri

John GRISHAM – Mesaj de sărbători

Dragă cititorule,

A sosit din nou vremea sărbătorilor. Ciudatul Black Friday a venit și a plecat. A venit apoi din urmă Cyber Week, ne-am grăbit să cumpărăm cele mai noi dispozitive electronice. A urmat la rând Super Saturday. 

Acum, cadourile sunt împachetate, decorațiunile sunt aranjate, petrecerile de la birou se țin lanț și cu cât zilele sunt mai scurte, cu atât frenezia crește. Începem să ne liniștim și zilele par să se prelungească, Slavă Domnului! Ne așteptă multe cadouri și mese festive. Înainte să apuci să întrebi „Oare îl deranjează dacă returnez asta?”, anul se încheie. Un nou an începe și mergem înapoi la muncă.

În mijlocul acestei agitații, este foarte ușor să pierdem din vedere ceea ce contează cu adevărat: sănătatea, prietenii, cei dragi, bucuriile simple, mâncarea delicioasă, o pătură călduroasă și, cel mai important, răsfățul unei cărți bune.

Îți doresc multe bucurii și un an binecuvântat,

John Grisham

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele