Evenimente / Știri

John Grisham – mesaj de sărbători

 

Dragă cititorule,

Parcă ieri încheiam mesajul de sărbători de anul trecut și iată că deja a venit vremea să-l încep pe cel din 2018!
Da, timpul zboară, mai ales atunci când trăim vremuri atât de tulburi, ca acum. Știrile se succedă într-un ritm năucitor. De multe ori e greu să-ți găsești drumul și să rămâi echilibrat.

Norocul nostru e că timpul își vede de ale lui, decembrie se apropie de final și a venit momentul să ne oprim un pic din goana aceasta nebună. E momentul să renunțăm la telefoane și la computere, să ne îndreptăm spre casă, să ne întâlnim cu prietenii și să-i îmbrățișăm pe cei dragi. Să ne „încărcăm bateriile“, să ne reunim și, da, să ne bucurăm de o carte bună.

Îți doresc liniște, bucurie și cele mai frumoase urări de sărbători!

John Grisham

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele