Evenimente / Știri

Taina președintelui, de Steve Berry

Editura RAO vă prezintă

Taina președintelui, de Steve Berry

Nimic nu este ceea ce pare.

Unul dintre cei mai premiați autori la nivel international, Steve Berry, ne surprinde din nou. Volumul îl aduce din nou în prim-plan pe Cotton Malone care renunţă încă o data la liniştea anticariatului şi se pune în slujba Americii. Fostul agent al Departamentului de Justiţie îşi riscă viaţa, libertatea, dar şi iubirea pentru a afla un secret tulburător despre Abraham Lincoln. Acţiunea îl poartă pe cititor din Danemarca în Austria şi Statele Unite, într-un permanent joc al prezentului cu trecutul.

Despre autor

De-a lungul carierei, Steve Berry a fost recompensat cu numeroase premii internaționale, printre care: Royden B. Davis Distinguished Author Award;  Barnes & Noble Writers for Writers Award (2013), Anne Frank Human Writes Award (2013); Silver Bullet (2013), acordat de International Thriller Writers. În 2010, romanul Moștenirea templierilor a fost inclus în topul NPR „Cele mai bune 100 de thrillere ale tuturor timpurilor“.

 

Aprecieri

„Cărţile lui Steve Berry sunt din ce în ce mai bune.“ The Huffington Post

“USA Today „Combinația perfectă de istorie şi acțiune…“ Crimespree Magazine

 

Editura Rao. O carte pentru fiecare.

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele