Evenimente / Știri

2 lucrări care te ajută să refaci legătura cu copilul din tine

Cărțile de colorat pentru adulți pot fi folosite în scop terapeutic, sau pur și simplu pentru relaxare, calmare. Activitățile de acest gen ne ajută însă și să devenim mai organizați, să împărțim o problemă în pași pe care să îi parcurgem de la simplu la complicat.

Reducerea anxietății, stimularea simultană a celor două emisfere, dezvoltarea capacității de concentrare, a creativității sunt câteva dintre beneficiile acestei activități. Mai mult, coloratul are un efect similar meditației și, ce este cel mai important, reface legătura cu copilul din noi.

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele