Evenimente / Știri

#365decarti – Marea carte a labirinturilor

Marea carte a labirinturilor este modalitatea perfectă de a petrece o după-amiază relaxantă în familie. Odată cu venirea iernii, suntem nevoiți să petrecem mai mult timp în casă. Totuși, atunci când ai copii, leneveala la gura sobei cu o ciocolată caldă iese din schemă. Fie că e vară sau iarnă, ei au nevoie de activități care să îi țină ocupați, să le consume energia. Din fericire, acum există o mulțime de cărți amuzante și educative, există fel de fel de jocuri și jucării. Mai e nevoie doar de puțină implicare și imaginație și putem transforma orice activitate în una interesantă și amuzantă. Marea carte a labirinturilor este cea mai frumoasă carte de genul pe care am văzut-o. Este un almanah cu o mulțime de labirinturi de dificultăți diferite, astfel încât se pot juca și cei mici, dar și voi, când vă apucă cheful de joacă. Să nu îmi spuneți că voi nu aveți chef de joacă niciodată, că nu vă cred. Fie că ajuți niște animale din Safari, un flamingo flămând sau un copil să ajungă la părinții lui pe o plajă aglomerată, absolut toate labirinturile din carte promit distracție. Și nu doar atât. Astfel de jocuri educative le dezvoltă celor mici imaginația, creativitatea și coordonarea ochi-mână. Îi ajută să rămână atenți și concentrați, să găsească soluții logice și vor fi cei mai fericiți când vor găsi soluția.

Marea carte a labirinturilor este atât o formă de deconectare, cât și una de învățare. Pentru că cel mai bine se învață prin joc, nu-i așa?

Recenzie realizată de Cătălina Coman – https://portiadecitit.ro/

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele