Evenimente / Știri

„Cartea oglinzilor” cucerește Brazilia

Cartea Oglinzilor de Eugen Ovidiu Chirovici

A cucerit și Brazilia!

Jocul minții tale te poate surprinde chiar și pe tine

Thrillerul lui Eugen Ovidiu Chirovici, autorul român care a cucerit piața editorială internațională, a devenit bestseller și în Brazilia, la secțiunea Thriller&Mystery.

Volumul este bestseller și în Olanda și Italia. Cartea Oglinzilor a intrat în topul național de bestselleruri din Olanda direct pe locul 1 la categoria Crime&Thriller și pe locul 9 la general.

În Germania a înregistrat un record absolut în acest an pe piața editorială locală, fiind vândută în 20 000 de exemplare într-o singură zi.

Un manuscris misterios, o crimă povestită în detaliu, un agent literar hotărât să afle adevărul și farsele pe care ni le joacă deseori mintea, toate acestea în thrillerul care a făcut furori în toată lumea.

Volumul scriitorului român a depășit chiar și așteptările autorului, atunci când s-a vândut în 38 de țări din toată lumea, premieră pentru o carte românească.

Cel mai îndrăzneț vis al meu era semnarea unui contract rezonabil cu o editură britanică semnificativă, iar apoi, în cazul în care cartea ar fi avut succes, ar fi urmat să fie vândută și în alte țări/tradusă în alte limbi. În schimb, în aproximativ o lună de zile, m-am trezit semnând contracte cu edituri de primă mărime din 38 de țări. A fost șocant, cred că mi-au trebuit vreo câteva luni ca să-mi dau bine seama ce se întâmplă. Eugen Ovidiu Chirovici Inteligent și sofisticat.

O crimă povestită așa cum Picasso picta tablouri. Lee Child

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

miercuri,
26 octombrie, 2022

JOHN BOYNE lanseaza Ruinele timpului (continuare a bestsellerului Baiatul cu pijamale in dungi).Festivalul FILIT 2022 de la Iasi

Vineri, 21.10.2022, apreciatul autor JOHN BOYNE a participat la festivalul FILIT de la Iasi. Numerosi cititori au fost prezenti in sala Teatrului National pentru a-l asculta pe autorul cartii Baiatul cu pijamale in dungi si pentru a lua autografe. Cu aceasta ocazie, a fost lansata si continuarea romanului vandut in peste 11 milioane de exemplare. […]

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

Citește toate articolele