Evenimente / Știri

„Cartea oglinzilor” cucerește Brazilia

Cartea Oglinzilor de Eugen Ovidiu Chirovici

A cucerit și Brazilia!

Jocul minții tale te poate surprinde chiar și pe tine

Thrillerul lui Eugen Ovidiu Chirovici, autorul român care a cucerit piața editorială internațională, a devenit bestseller și în Brazilia, la secțiunea Thriller&Mystery.

Volumul este bestseller și în Olanda și Italia. Cartea Oglinzilor a intrat în topul național de bestselleruri din Olanda direct pe locul 1 la categoria Crime&Thriller și pe locul 9 la general.

În Germania a înregistrat un record absolut în acest an pe piața editorială locală, fiind vândută în 20 000 de exemplare într-o singură zi.

Un manuscris misterios, o crimă povestită în detaliu, un agent literar hotărât să afle adevărul și farsele pe care ni le joacă deseori mintea, toate acestea în thrillerul care a făcut furori în toată lumea.

Volumul scriitorului român a depășit chiar și așteptările autorului, atunci când s-a vândut în 38 de țări din toată lumea, premieră pentru o carte românească.

Cel mai îndrăzneț vis al meu era semnarea unui contract rezonabil cu o editură britanică semnificativă, iar apoi, în cazul în care cartea ar fi avut succes, ar fi urmat să fie vândută și în alte țări/tradusă în alte limbi. În schimb, în aproximativ o lună de zile, m-am trezit semnând contracte cu edituri de primă mărime din 38 de țări. A fost șocant, cred că mi-au trebuit vreo câteva luni ca să-mi dau bine seama ce se întâmplă. Eugen Ovidiu Chirovici Inteligent și sofisticat.

O crimă povestită așa cum Picasso picta tablouri. Lee Child

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

luni,
30 martie, 2020

#365decarti –Nebunie în familie, William Saroyan

O vreme l-am confundat pe William Saroyan cu William Styron. Apoi am văzut The Banishment, filmul lui Andrei Zvyagintsev, ecranizarea uneia din cărţile lui şi mi-am zis că e timpul să fac ceva în acest sens. Aşa că am intrat în librărie, am luat una din cărţile lui de pe raft şi am citit primele […]

Citește toate articolele