Evenimente / Știri

Romanul Micuța toboșăreasă (John Le Carré) va fi ecranizat, cu Alexander Skarsgård în rol principal

BBC anunță realizarea unei miniserii în patru părți, bazate pe cartea lui John Le Carré, Micuța toboșăreasă, potrivit unui comunicat recent difuzat de website-ul www.variety.com.

Serialul va fi produs de AMC, BBC One și the Ink Factory. Romanul a mai fost ecranizat în 1984, cu Diane Keaton în rolul principal. Alexander Skarsgård, care îl va interpreta pe Becker, un ofițer israelian, este cunoscut pentru rolurile sale din True Blood și Zoolander. Recent, actorul suedez a câștigat un premiu Emmy pentru rolul din serialul Marile minciuni nevinovate. Park Chan-wook, care a semnat scenariul și regia pentru Slujnica, va regiza miniseria, făcându-și astfel debutul în televiziune. Serialul este programat pentru filmări în 2018 și va fi distribuit de Endeavor Content/IMG.

Charlie, o tânără actriţă frumoasă şi talentată, este atrasă în „teatrul realului” de un ofiţer de informaţii israelian. Forţată să joace cel mai important rol al vieţii ei, Charlie este implicată într-o capcană  înşelătoare şi delicată ce are ca scop prinderea unui terrorist palestinian care le tot scapă printre degete.

Thrillerele lui John Le Carré apărute la Editura RAO au fost ecranizate, beneficiind de distribuții de excepție. Iată câteva dintre acestea :

Cel mai vânat om din lume, 2014, cu Philip Seymour Hoffman

Oamenii lui Smiley, 2011, cu Gary Oldman și Colin Firth

Omul nostru din Panama, 2001, cu Pierce Brosnan și Jamie Lee Curtis

Casa Rusia, 1990, cu Sean Connery și Michelle Pfeiffer

Imprimă acest articol   Imprimă acest articol

Alte Evenimente / Știri de la RAO

miercuri,
26 octombrie, 2022

JOHN BOYNE lanseaza Ruinele timpului (continuare a bestsellerului Baiatul cu pijamale in dungi).Festivalul FILIT 2022 de la Iasi

Vineri, 21.10.2022, apreciatul autor JOHN BOYNE a participat la festivalul FILIT de la Iasi. Numerosi cititori au fost prezenti in sala Teatrului National pentru a-l asculta pe autorul cartii Baiatul cu pijamale in dungi si pentru a lua autografe. Cu aceasta ocazie, a fost lansata si continuarea romanului vandut in peste 11 milioane de exemplare. […]

vineri,
29 mai, 2020

#365decarti – Cântecul lebedei mecanice

Una dintre cele mai recente apariții ale Editurii RAO, romanul Cântecul lebedei mecanice, al reputatului regizor Petrika Ionesco, a fost ales să reprezinte România la prestigiosul eveniment literar european anual Noaptea literaturii, care are loc pe data de 30 mai, la Paris.  

marți,
31 martie, 2020

#365decarti –„Black Beauty”, Anna Sewell

„Black Beauty este una dintre istoriile care marchează cu succes copilăria fiecărui cititor. Trecută în mai toate listele de must read, cartea dezvăluie destinul unui armăsar negru, de toată frumusețea. Naratoarea, Anna Sewell, care, apropo, a trecut în neființă la cinci luni după apariția romanului, devine o portavoce a animalului aproape totemic și ne oferă […]

Citește toate articolele